Asbestsanering buiten

Onder asbestsanering buiten vallen onder andere de volgende werkzaamheden: 

  • Asbest golfplaten op schuren en stallen
  • Muren en daken van woningen
  • Kozijnen (kit)
  • Vensterbanken
  • Asbest in boten en schepen

Asbest wat buiten zit wordt als buitensanering verwijdert hierbij gaat het vaak om asbesthoudende golfplaten of dakbeschot, maar ook bekisting, kit , bitumen dakleien komen voor als buitensanering. Wij saneren de asbest nadat een asbestinventarisatierapport is opgesteld. Bij een buitensanering wordt het gebied afgezet met asbestlint en waarschuwingsborden en de douchewagen wordt aan het gebied geplaatst. Na het invullen van de registraties kan de sanering beginnen. Na het verwijderen van het asbest, het schoonmaken van de omgeving en na inspectie van een onafhankelijk geaccrediteerd laboratorium ontvangen wij de vrijgave.

Brakke Asbestsanering BV is een gespecialiseerd bedrijf is het verwijderen en saneren van asbest. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Lees meer over onze certificaten.

Asbest golfplaten of schuren en stallen

Voor asbest golfplaten op schuren en stallen geldt hetzelfde als asbest in woningen. Is de schuur of stal voor 1994 gebouwd? Dan is de kans groot dat er asbest in is verwerkt. Asbest golfplaten zijn een risico voor uw gezondheid en het milieu. Dit komt doordat het asbest in weer en wind staat en de kant op verweren groot is. Verweren houdt in dat uw dak kan beschadigen door weer, wind of mos. Asbest komt vooral voor in golfplaten, maar ook in andere dakbedekking als dakleien, dakbeschot of bitumen. 

Is er in uw woning asbest verwerkt of wilt u weten of er sprake is van asbest binnen in uw woning? Lees dan meer over asbestsanering binnen.

Asbest zelf verwijderen of laten saneren

U bent vrij om zelf het asbest uit uw woning of schuur te verwijderen en deze af te voeren. Let hierbij wel dat het asbest op de juiste manier afgevoerd moet worden en het verwijderen zelf op de juiste manier moet gebeuren. Bij slopen is de kans aanwezig dat zeer schadelijke asbestvezels ingeademd worden met alle gevolgen van dien. Bij grotere projecten is het vaak gemakkelijker en goedkoper om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen om het hele proces voor u te verzorgen. Brakke Asbestsanering BV weet hoe dit proces in elkaar steekt en gaat veilig en snel te werk. Meer weten over de wijze waarop wij te werk gaan? Lees dan meer over onze werkwijze.

 

Vraag een offerte aan voor asbest verwijderen

Benieuwd wat de kosten zijn van uw project? Vraag eenvoudig online een offerte op maat aan. Heeft u voorkeur voor persoonlijk contact? Geen probleem. Vul het contactformulier voor een afspraak op locatie. Heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.